Eti ve yumurtası protein açısından oldukça zengin olan bıldırcın, ekonomik değeriyle de üreticiye adeta göz kırpıyor. Ülkemizde son yıllarda özel teşebbüs eliyle İzmir, Manisa ve Gaziantep başta olmak üzere pek çok ilde bıldırcın üretimi yoğun olarak yapılıyor. Biz de bu kapsamda bıldırcının yetiştirilmesinde bilinmesi gereken püf noktaları, üreticiye verilen destekleri, ülkemizdeki üretim yoğunluğu üzerine merak edilenleri Hayvancılık Genel Müdürlüğü Kanatlılar ve ...
Bıldırcın Yetiştiriciliği
Düşük maliyet ile yüksek getiri sağlayan bir iş olması nedeniyle son yılların trendi arasına giren bıldırcın yetiştiriciliği bıldırcının etinden ve yumurtasından faydalanmak amacıyla yapılan bir girişimdir.
Bıldırcınlar beş ya da altı haftalık olunca erginliğe erişir ve ke ...
Yamtar Tarım olarak Karaman Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü nezdinde doğaya salacağımız 333 adet Kınalı Keklik lerimizin kuluçkadan çıkımını sağladık.
SON YORUMLAR